BudaStay ingatlankezelés

rövid és hosszútávú lakáskiadások teljes körű ügyintézése Budapesten

Az BudaStay ingatlanod számunkra különleges, és felelősséggel vigyázunk rá. Célunk, hogy a budapesti rövid távú lakáskiadási piacon elérhető legmagasabb profitot biztosítsuk számodra. Vendégeidnek kiemelkedő minőségű és barátságos szolgáltatást nyújtunk, hogy örömmel térjenek vissza a következő útjuk alkalmával.

Otthon Centrum üzemeltetési partner
Kiaknázzuk a teljes potenciált

Ne add ki kevesebbért a lakásodat, mi ismerjük a bérlőt aki megfizetné a valódi árát...

Növelje jövedelmét minimális erőfeszítéssel

A lakásából származó jövedelmet akár 40%-kal is növelheti, ha rövidebb időre több vendég száll meg, mint ha hosszú távon csak egy albérlője lenne. Célunk, hogy az ingatlana legoptimálisabban legyen kihasználva.

Professzionális és gyors megoldások

Amikor ránk bízza az ingatlanát, biztos lehet benne, hogy minden problémát gyorsan és hatékonyan megoldunk. Nem hagyjuk, hogy a problémák zavarják meg Önt – helyette mi találunk megoldást rájuk. Csak akkor keresünk, ha tényleg szükség van rá. Rendkívül ritkán.

Könnyen áttekinthető működés és adminisztráció

Minden gondot levesszünk a válláról, és teljes körűen kezeljük a rövid távú lakáskiadást. Ugyanakkor mindig betekinthet a folyamatokba, és minden információhoz hozzáférhet. Bármilyen kérdése merül fel, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

Kényelmes foglalás, sokoldalú ügyintézés

Gondoskodunk arról, hogy vendégei könnyedén megtalálják kiadó lakását a legnépszerűbb online platformokon, például a Facebookon és többnyelvű hirdetéseken keresztül. Zökkenőmentes, azonnali foglalást biztosítunk, és azonnal válaszolunk kérdéseikre.

Egyedülálló ügyfélszolgálati rendszer

Teljes körű minőségbiztosítás: minden ügyfélkapcsolatot dokumentálunk – legyen az e-mail, chat vagy telefonhívás. Az összes üzenet könnyen visszakereshető és értékelhető, mindössze egy hívásnyi időn belül, éjjel-nappal.

Személyre szabott és rugalmas időtervezés

Szabadon blokkolhat időszakokat, amikor az ingatlant saját célra, például családi használatra tartaná fenn. Ha kéri, ilyenkor teljes körű szolgáltatásunkat is igénybe veheti, így Ön és ismerősei is élvezhetik a tiszta környezettől a minőségi ágyneműig terjedő élményt.

Elégedett vendégek, magas értékelések

A pozitív visszajelzések és vélemények jelentősen növelhetik az esélyét, hogy még több vendég válassza az Ön lakását utazásuk során. Minél jobb élményt nyújt vendégeinek, annál magasabb értékeléseket kaphat. Célunk az, hogy vendégei 5 csillagos értékeléseket adhassanak Önnek.

A legjobb lakások Budapesten!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus.


Tapasztalat 
Átláthatóság
Felelősségvállalás
Kedvező árszabás

Teljes körű ügyintézés
Profizmus 
Maximalizmus 
Kommunikáció 


Tovább

Tapasztalat

Több mint 7 éven át eredményesen működünk a lakáskiadás területén, előtte nemzetközi vállalatoknál szerezve magas szintű vezetői tapasztalatot. Részünkről pontos és megbízható ügyintézésre számíthatsz.

Tapasztalat

Több mint 7 éven át eredményesen működünk a lakáskiadás területén, előtte nemzetközi vállalatoknál szerezve magas szintű vezetői tapasztalatot. Részünkről pontos és megbízható ügyintézésre számíthatsz.

Profizmus

Szakmai tudásunkat a főszezonon kívüli időszakokban is magas színvonalon demonstráljuk, hiszen a lakáskiadásnak egész évben hatékonyan kell működnie.

Felelősségvállalás

Az ingatlanod számunkra különleges érték, és felelősségteljesen gondoskodunk róla. Tisztában vagyunk az értékével és a tulajdonoddal, így biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben van.

Maximalizmus

Célunk, hogy a lakástulajdonosok és a vendégek számára is tökéletes és komfortos szolgáltatást nyújtsunk.

Kedvező árszabás

Az ingatlanod optimális kihasználtságára törekedve alakítjuk ki díjszabásunkat, hogy nettó bevételéd mindig a legkedvezőbb legyen.

Átláthatóság

Az a fontos számunkra, hogy tulajdonosként minden információhoz hozzáférj, és az ingatlankiadás folyamatát nyomon követhesd. Super Patch

Kommunikáció

Az ügyfelek véleménye kiemelten fontos számunkra; mindig figyelembe vesszük, és bármilyen kérdés esetén nyitottan állunk rendelkezésedre.

+36 11 111 1111

budastay@gmail.com

1138 Budapest, Liliom utca 12

Contact Form Demo